Rreth nesh

MBN Mobileri

MBN Mobileri është themeluar që në vitin 2004 me seli qendrore në Tiranë pa shkëputje! Me një eksperiencë të mirë në tregun vendas ne prej vitesh kemi operuar edhe në tregun Evropian duke qënë rigoroz dhe cilësor me të gjithë klientët tanë.
Çdo ëndërr e juaja realizohet sepse ne punojmë me modelet më të reja që sjell tregu, gjithashtu , me Mjetet e teknologjisë së fundit që ne punojmë, mund të realizojmë çdo mobilje sipas dëshirës dhe modelit që ju dëshironi.
Materialet që ne përdorim për prodhimin e mobiljeve përbëhen nga më cilësoret në tregun e brendshëm dhe atë Evropian.
Çdo produkt që ne prodhojmë, trajtohet me bojë ekologjike.

Struktura Organizative:
Leonard Cala => Drejtues Organizativ dhe Projektues;
Brunilda Cala => Menaxhim Operacional dhe Burimet Njerëzore;
Numri aktual i punonjësve => 10+.

MBN Mobileri

Ne kemi si mision primar të padiskutueshëm që të përmbushim nevojat e klientëve tanë me çdo arredim, dizenjim për çfarëdo lloj hapësire: Restorante, bare, hotele, vila, resorte, apartamente, zyra, ambjente të ofrimit të shërbimeve apo të prodhimit,  ambjente biznesi, etj.

Produktet që ne ofrojmë janë:
1) kuzhina moderne dhe klasike,
2) dhoma gjumi,
3) dyer të brendhme,
4) dhoma gjumi për fëmijë,
5) soxhorno dhe çdo gjë që i nevojitet shtëpsë suaj!

Statistikat

99 +
Projekte të realizuara
0 +
Klientë të shërbyer
0 +
Shtete të ndryshme
0 +
Vite eksperiencë

Bashkëpunime

Partnerët

KEJSI KOLOR

Bojëra

Metko shpk

Lëndë e parë drusore

Veko Group

Lëndë drusore

Delta Group

Pllaka dhe aksesorë