MBN Mobileri

Ne kemi si mision primar të padiskutueshëm që të përmbushim nevojat e klientëve tanë me çdo arredim, dizenjim për çfarëdo lloj hapësire:
Restorante, bare, hotele, vila, resorte, apartamente, zyra, ambjente të ofrimit të shërbimeve apo të prodhimit,  ambjente biznesi, etj.

Ne jemi të karakterizuar nga

MBN Mobileri

MBN Mobileri është themeluar që në vitin 2004 me seli qendrore në Tiranë pa shkëputje! Me një eksperiencë të mirë në tregun vendas ne prej vitesh kemi operuar edhe në tregun Evropian duke qënë rigoroz dhe cilësor me të gjithë klientët tanë.
Çdo ëndërr e juaja realizohet sepse ne punojmë me modelet më të reja që sjell tregu, gjithashtu , me Mjetet e teknologjisë së fundit që ne punojmë, mund të realizojmë çdo mobilje sipas dëshirës dhe modelit që ju dëshironi.
Materialet që ne përdorim për prodhimin e mobiljeve përbëhen nga më cilësoret në tregun e brendshëm dhe atë Evropian.
Çdo produkt që ne prodhojmë, trajtohet me bojë ekologjike.

Struktura Organizative:
Leonard Cala => Drejtues Organizativ dhe Projektues;
Brunilda Cala => Menaxhim Operacional dhe Burimet Njerëzore;
Numri aktual i punonjësve => 10+.

Zgjidh Kategorinë